ДП «Укрспирт» відвантажить спирт до Угорщини

07 июл, 10:30

6 липня 2016 року в ДП «Укрспирт» відбулася зустріч з представниками угорської компанії Gyor Distillery. Домовились про постачання в Угорщину спирту українського виробництва.
 
«Це вже не перший досвід роботи з українським виробником, першу партію продукції ми отримали весною цього року. На сьогоднішній зустрічі ми домовились про те, що «Укрспирт» буде постачати Gyor Distillery спирт етиловий ректифікований сорту «Вищої очистки». Впевнений, що співпраця буде взаємовигідною», – коментує  генеральний директор компанії Gabor Karodi. 
 
Розвиток експортного напрямку є одним з ключових завдань ДП «Укрспирт» на 2016 рік. У першому півріччі підприємство уже реалізувало 151,83 тис. дал продукції. Для порівняння, за весь 2015 рік експортовано близько 140 тис. дал, а в першому кварталі 2015 року на зовнішні ринки відвантажено 15,2 тис. дал.
 
«За останні роки ситуація склалась так, що основним ринком збуту для ДП «Укрспирт» є Україна: понад 80% від продажів припадає на вітчизняних виробників. Проте,  за даними незалежних експертів, на українському ринку горілки спостерігається тенденція падіння, пропорційно знижується і попит на спирт. Тож експортні ринки є альтернативою для нас, – коментує заступник директора ДП «Укрспирт» Сергій Блескун. – Сьогодні підприємству вкрай необхідна підтримка на державному рівні. Задля активного розвитку експортного напрямку необхідно затвердити чіткі правила ціноутворення та визначитись з клієнтською базою, тобто з компаніями, з якими ДП «Укрспирт» може працювати без загрози бути звинуваченим у некоректних кроках».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208854.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua