УДЦР другий рік поспіль отримує безумовно-позитивний висновок щодо фінансової звітності підприємства

07 июл, 10:38

Днями  в Українському державному центрі радіочастот завершено аудит міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) фінансової діяльності підприємства, яку провела авторитетна  міжнародна аудиторська компанія зі світовим іменем ТОВ «Прайсвотерхаускуперс (Аудит)».
Треба відзначити, що фінансовий аудит держпідприємства аудиторськими компаніями «Великої четвірки», проходить другий рік поспіль. Щорічне його проведення було одним з перших рішень нової команди управлінців, що прийшла працювати на підприємство в 2014 році. Воно повністю відповідає вимогам Кабінету Міністрів України стосовно впровадження механізму міжнародного аудиту у всіх державних компаніях.
Слід нагадати, що у  2015 році, за результатами конкурсних торгів предмету «Послуги з фінансового аудиту», оцінку фінансово-господарської діяльності УДЦР проводила ПрАТ «КПМГ Аудит”. Результатом минулорічної перевірки став безумовно-позитивний  висновок про те, що фінансова звітність достовірно відображає фінансовий стан УДЦР на 01.01.2014 та на 31.12.2014, її фінансові результати і звіт про рух грошових коштів свідчить про фінансову стабільність  та надійність підприємства.
Такий висновок УДЦР отримав і цього року.
23.06.2016 року його надало ТОВ «Прайсвотерхаускуперс (Аудит)». У цьому документі, зокрема, йдеться про те, що фінансова звітність достовірно відображає стан УДЦР на 31.12.2015, фінансові результати та рух грошових коштів за 2015 рік.
Як зазначив в коментарі прес-службі УДЦР директор з фінансових питань Андрій Кишинський, проведений фінансовий аудит - один з ключових кроків до підвищення прозорості діяльності підприємства. Адже це шанс проявити себе, довести власну кваліфікованість та продемонструвати спроможність до розвитку.
«Маючи на руках результати фінансового аудиту, менеджмент держпідприємства може вірно оцінити фінансову складову, і, проаналізувавши її, внести корективи у підвищення ефективності  діяльності УДЦР, - наголосив Андрій Кишинський.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208857.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua