Про проведення операції «Урожай – 2016»

11 июл, 09:01

Днями у медіа-центрі «МОСТ – Днепр» відбулася прес-конференція на тему: «Про результати проведення операції «Урожай – 2016»» за участі начальника управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипової.
За її словами: «У поточному році в нашій області традиційно проводиться операція «Урожай», яка стартувала в травні.
В рамках операції «Урожай – 2016» податковими інспекціями області спільно з місцевими органами влади та іншими державними установами області здійснюється відпрацювання сільгоспвиробників з питань дотримання податкового законодавства і законодавства про працю».
За підсумками проведення спільних заходів в рамках операції               «Урожай – 2016» сільгоспвиробниками підвищена зарплата майже 6 тисячам працівникам. Сума виплаченої зарплати збільшена більш, ніж на 3,6 мільйона гривень. До бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб близько 624 тисяч гривень, єдиного внеску – більше 795 тисяч гривень.
В ході проведення операції добровільно оформлено 1478 найманих працівників, яким нарахована заробітна плата на загальну суму близько 3,9 мільйонів гривень.
Також, додаткові надходження за рахунок добровільно оформлених найманих працівників склали:
- податку на доходи фізичних осіб – майже 660 тисяч гривень;
- єдиного внеску – 860 тисяч гривень.
В рамках проведення операції «Урожай – 2016» було переглянуто і зареєстровано 593 договори оренди земельних ділянок загальною площею понад 3,0 тисячі гектарів. Від проведення цих заходів до бюджету додатково надійшло: орендної плати за землю 623 тисяч гривень; податку на доходи фізичних осіб – 15 тисяч гривень; єдиного податку – 540 тисяч гривень; податку на додану вартість – 105 тисяч гривень; інших податків і зборів – 25 тисяч гривень.
Крім того, за підсумками контрольно-перевірочної роботи в рамках операції «Урожай – 2016» ГУ ДФС у Дніпропетровській області протягом першого півріччя поточного року перевірено 487 сільгоспвиробників, по 70 з яких (14,4% від загальної кількості перевірених) встановлені порушення. За результатами цих перевірок нараховано податків і зборів на загальну суму понад 7,0 мільйонів гривень, з яких до бюджету вже надійшло близько 2,2 мільйонів гривень.
В даний час фіскальними органами області проводиться робота щодо подальшого відпрацювання сільгоспвиробників.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208935.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua