Щодо організації роботи із забезпечення доступу до публічної інформації за січень – червень 2016 року

14 июл, 08:32

Закон України від 13.01.2011 № 2939-VІ "Про доступ до публічної інформації"- це один з кроків до забезпечення відкритого спілкування з громадянами та суб'єктами господарської діяльності. Відповіді на запити на інформацію надаються не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
До ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві протягом січня – червня 2016 року надійшло 115 запитів про надання публічної інформації, що на 30 запитів більше в порівнянні з кількістю ЗПІ за січень - червень 2015 ріку. Найбільше запитів  - 94 надійшло від юридичних осіб, 21 – від фізичних осіб. Надходили запити переважною більшістю поштою  - 71, 9 – електронною поштою, 35 - особисто від запитувача.
Запити стосувались актів перевірок, договорів про визнання електронних документів, щодо сплати податків, податкового компромісу інформації про юридичних осіб, банківських рахунків, щодо облікових даних, податкової заборгованості, податкових декларацій, залишку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування, повернення надміру сплачених коштів.
На всі запити надані вичерпні відповіді у законодавчо встановлені терміни.
Нагадуємо, всю необхідну інформацію щодо запитів на отримання доступу до публічної інформації можна отримати на субсайті ГУ ДФС у м. Києві у рубриці «Публічна інформація».

ДПІ У Шевченківському районі ГУ ДФСу м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209042.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua