Легалізація трудових відносин -актуальна тема сьогодення

19 июл, 13:07

У нинішніх кризових умовах актуальною темою сьогодення є легалізація трудових відносин та заробітної плати, адже через тіньовий ринок зайнятості  держава втрачає мільйони гривень несплачених податків, а громадяни позбуваються соціального захисту.
Саме тому надзвичайно важливим є завдання повернути втрачені ресурси в економіку держави, що дасть можливість збільшити доходи громадян та спрямувати більше коштів на розбудову місцевих громад.
Держава вже зробила великий крок у напрямку подолання тіньової зайнятості, суттєво зменшивши розмір єдиного соціального внеску. Це усвідомлена позиція, яка зрештою покликана заохотити роботодавців підвищити розмір заробітних плат та вивести їх з тіні.
Пам’ятайте, що отримуючи заробітну плату в «конверті», ви позбавляєте майбутнього себе, своїх батьків та дітей.  Ваша «сіра» зарплата – це невідремонтовані дороги, недобудовані школи, це холодні лікарні та неосвітлені вулиці міст і сіл. Кожен з нас має бути свідомим учасником побудови сильної і справедливої держави, а не пасивним спостерігачем, тож проявіть свою громадянську позицію – не погоджуйтесь стати учасником тіньових схем при виплаті заробітної плати.
Працівник, який отримує зарплатню в «конверті», виявляється повністю беззахисним перед роботодавцем, не має жодних доказів на підтвердження дійсного розміру своєї заробітної плати та трудового стажу, а отже – і права на достойну пенсію, інші соціальні пільги та виплати.
Шановні громадяни! Подбайте про достойне життя своєї громади, батьків та дітей – вимагайте від роботодавців офіційного оформлення трудових відносин. Адже легалізація заробітної плати – це гідне забезпечення майбутнього кожного з нас та краще життя в регіоні, де ви проживаєте, вже сьогодні.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що про відомі Вам факти порушення трудових прав, отримання заробітної плати «в конверті» Ви можете залишити своє повідомлення в Центрі обслуговуванні платників, за адресою: вул.. Смілянська,6.
Шановні громадяни – не залишайтеся байдужими до своєї долі!

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209237.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua