НКЦПФР визначила переможця конкурсних торгів з впровадження Системи електронного документообігу

21 июл, 12:06

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) провела оцінку пропозицій конкурсних торгів з впровадження Системи електронного документообігу.

Із чотирьох пропозицій, поданих учасниками на другому етапі двоступеневих торгів, до процедури оцінки були допущені три – від компаній ТОВ «Глобал Софтвеар Асистанс», ТОВ «Елеганс Україна» та ПрАТ «Центр комп’ютерних технологій «ІнфоПлюс». Пропозиція четвертого учасника конкурсних торгів була відхилена як така, що не відповідає умовам документації конкурсних торгів, та не оцінювалась.

Переможцем конкурсних торгів визнано ПрАТ «Центр комп‘ютерних технологій «ІнфоПлюс», пропозиція якого щодо впровадження системи електронного документообігу «АСКОД» оцінена відповідно до методики оцінки пропозицій конкурсних торгів найбільшою кількістю балів, а саме 95 балами зі 100 можливих.

Пропозиція ТОВ «Елеганс Україна» оцінена у 90 балів. Пропозиція ТОВ «Глобал Софтвеар Асистанс» - 83 бали, відповідно.

Нагадаємо, 27 травня поточного року відбулося розкриття попередніх пропозицій учасників конкурсних торгів. Пакети документів до Комісії надали вісім компаній. 5 липня на другому етапі конкурсних торгів були відкриті пропозиції, подані чотирма компаніями.
 
НКЦПФР має на меті до кінця поточного року перейти на формат електронної взаємодії між підрозділами регулятора, а згодом і з суб‘єктами регулювання. Система електронного документообігу стане в майбутньому основою для переходу до надання в електронному форматі також і адміністративних послуг (ліцензування професійних учасників, подання звітності тощо).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209314.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua