ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє

21 июл, 12:11

14.07.2016 прокуратурою Дніп- ропетровській області, в проце- дурі досудового розслідування по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області, оголошено підозру в скоєні кримінального правопору- шення одному з представників керівної ланки територіальної податкової інспекції м. Дніпропетровська щодо зловживання службовим становищем, що призвело до нанесення збитків державі у сумі понад 1,6 млн. грн. Встановлено, що при оформленні акту документальної перевірки підприємства, уповноваженими особами податкової інспекції навмисно не внесені окремі порушення, які і призвели до не нарахування 1,6 млн. грн. податкових зобов’язань.
Рішенням районного суду м. Дніпропетровська, до працівника фіскальної служби застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Прокуратурою Дніпропетровській області, спільно з Управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області та Управлінням захисту економіки ГУНП в Дніпропетровській області проведені подальші слідчі заходи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209318.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua