НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

22 июл, 08:32

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 21 липня 2016 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

  1. Про реєстрацію змін до правил ПАТ «Українська біржа»

    прийнято рішення

    1. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ПАРУСОНТ» (код за ЄДРПОУ 37728569) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

      прийнято рішення

      1. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами ПАТ «БАНК СІЧ» (код за ЄДРПОУ 37716841) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

        прийнято рішення

        1. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ ВЄЛЄС КАПІТАЛ» (код за ЄДРПОУ 33847438) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

          прийнято рішення

          1. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами АТ «УКРЕКСІМБАНК», код за ЄДРПОУ 00032112 (діяльність з управління цінними паперами)

            прийнято рішення

            1. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених компаніями з управління активами пайових інвестиційних фондів, крім операції пов`язаних з викупом та спадкуванням даних цінних паперів (ТОВ «КУА «АБСОЛЮТ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ»…)

              прийнято рішення

              1. Щодо проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку перетворення державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» (код ЄДРПОУ 02841347) у публічне акціонерне товариство «Укртелефільм»

                прийнято рішення

                із зауваженнями

                 


                Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209343.html



                Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua