Протягом І півріччя 2016 року Центрами обслуговування платників Дніпропетровщини надано понад 128 тисяч адмінпослуг

22 июл, 15:34

За даними Головного управління ДФС у Дніпропетровській області найбільш запитуваною серед відвідувачів Центрів обслуговування платників залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Зокрема, у січні – червні поточного року ЦОПами Дніпропетровщини надано майже 58,6 тисяч таких послуг.
Також не втрачає актуальності послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій. Протягом зазначеного періоду платникам надано  понад 12,8 тисяч цих послуг. Крім того, платників продовжує цікавити послуга з видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) З початку року видано понад 9,3 тисячі таких довідок.
«На сьогодні обслуговування платників здійснюється 37 Центрами обслуговування платників, що діють при податкових інспекціях Дніпропетровської області, які надають 24 види адміністративних послуг. Протягом шести місяців поточного року 311 працівниками, задіяних у роботі ЦОП, надано 128,2 тисячі адміністративних послуг. Окрім отримання консультативних та інформаційних послуг, відвідувачі Центрів обслуговування платників податків мають можливість подати податкову звітність та одержати ключі електронного цифрового підпису»,- зазначила начальник управління обслуговування платників ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олена Ярова.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209382.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua