У Києві фіскальною службою виявлено нелегальне виробництво контрафактних паливно-мастильних матеріалів

27 июл, 08:40

Слідчо-оперативними підрозділами Головного управління ДФС у м.Києві  розкрито протиправну схему з виробництва і реалізації контрафактних паливно-мастильних матеріалів.
На територію однієї з нафтобаз у Деснянському районі столиці групою осіб завозились невраховані обсяги спиртовмісних речовин, стабільних бензинів, газових і октанопідвищуючих домішок, в тому числі заборонених для використання. Надалі у бензовози, куди заливалися низько октанові ПММ додавались зазначені домішки та шляхом змішування отримувались нібито «високоякісні» нафтопродукти.
На отриманий з нафтобази товар виписувалися підробленні видаткові накладні на кожну групу нафтопродуктів, а у товарно-транспортних накладних перевізника вже зазначались бензин марки А-92 Євро, А-95 Євро або дизельне пальне. Реалізація пального здійснювалася через мережу АЗС у столиці і Київській області.
У результаті проведених у Києві та Київській області шести обшуків було виявлено та вилучено понад 303 тисячі літрів ПММ загальною вартістю понад 6,2 мільйона гривень, касові чеки, комп'ютерна техніка, бухгалтерська документація.
Слідчі дії тривають. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209519.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua