На Дніпропетровщині вилучено незаконно імпортованих електропобутових приладів на 15,5 млн. грн.

03 авг, 08:41

Співробітниками податкової міліції Дніпропетровської області зареєстроване кримінальне провадження за ст.ст.27 і 212 КК України за фактом порушення податкового законодавства посадовими особами комерційного підприємства.
Встановлено, що дані особи протягом 2015-2016 років не відобразили у податковому та бухгалтерському обліках операції з реалізації імпортованих електропобутових приладів відомих іноземних виробників через підконтрольний їм Інтернет-магазин.
З метою встановлення каналу походження продукції на територію України було проведено огляд вантажу, що зберігався в складських приміщеннях фігуранта провадження. В ході огляду встановлено, що продукцію імпортовано, але протягом 2015-2016 р. фігурант провадження зовнішньо-економічних операцій не здійснював.
В ході проведених заходів здійснено 6 обшуків в складських та офісних приміщеннях фігуранта провадження, де виявлено та вилучено 14 контейнерів з електропобутовими товарами загальною орієнтовною ринковою вартістю 15,5 млн. гривень без відповідних документів щодо їх походження.
Проводяться оперативні та слідчі заходи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua