Зміни у порядку оподаткування прибутку нерезидентів

04 авг, 08:38

Головне управління  ДФС у м. Києві звертає увагу, що з 29 липня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 13.06.2016 № 544 «Про затвердження форм та Порядку розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво» .
Цим наказом затверджено:
Порядок розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво;
форму Розрахунку податку на прибуток нерезидента, який провадить діяльність на території України через постійне представництво, на підставі складення окремого балансу фінансово-господарської діяльності;
форму Розрахунку податку на прибуток постійного представництва нерезидента, визначеного шляхом застосування до суми отриманого доходу коефіцієнта 0,7.
Крім того, визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства фінансів України від 25.06.2013 № 610 «Про затвердження форм та Порядку розрахунку податкових зобов'язань з податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво».
Додатково повідомляємо, що Наказ № 544  опубліковано в газеті «Офіційний вісник України» № 57 від 29.07.2016.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209842.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua