Військова прокуратура не допустила незаконного відчуження державного майна

04 авг, 08:40

Військовою прокуратурою Центрального регіону України не допущено незаконного відчуження державного майна вартістю понад 12 млн гривень.
Так, у 2011 році  між фізичною особою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір іпотеки, згідно якого зазначеному товариству передано нежитлові приміщення загальною площею 1 3880,9 м² на вулиці Мельникова в Києві, що належали ДП «Укроборонпостачальник».
Водночас, на момент укладення вищевказаного договору іпотеки, спірне нерухоме майно було предметом спору в суді та розпоряджатися ним у вказаної особи правових підстав не було.
З метою недопущення незаконного виведення з державної власності нерухомого майна, військовою прокуратурою Центрального регіону України здійснено вступ у справу, яка розглядалась у Шевченківському районному суді міста Києва, про визнання права власності на частину нежитлової будівлі за вказаною фізичною особою. Внаслідок принципової позиції військової прокуратури регіону суд відмовив позивачу в задоволенні позовних вимог, таким чином залишивши право власності за державою.
 
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209843.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua