Майже 40 порушень митних правил виявлено та задокументовано Донецькою митницею ДФС

08 авг, 11:52

Протягом семи місяців 2016 року Донецькою митницею ДФС виявлено та задокументовано 38 порушень митних правил, що вдвічі перевищує показник відповідного періоду 2015 року (19 порушень митних правил).
Найбільш поширеними порушеннями митних правил є: зберігання товарів, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, та  порушення термінів, встановлених для переміщення в режимі транзиту. 
Результатом 17 спільних заходів, що проводились спільно з правоохоронними органами Донецької області в напрямку протидії порушенням митного законодавства України, стало складання 14 протоколів про порушення митних правил, вилучено предметів правопорушень на  суму майже 39 тис. гривень.
Донецькою митницею ДФС в рамках взаємодії з уповноваженими митними органами іноземних держав направлено 6 запитів до митних органів країн ЄС та СНД.
З початку року Донецькою митницею ДФС перераховано до Держбюджету України штрафних санкцій за порушення митного законодавства на загальну суму  майже 167 тис. грн., що вдвічі більше, ніж за відповідний період 2015 року.
Донецька митниця ДФС


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209940.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua