Завдяки платникам податків Дарницького району столиці до бюджетів сплачено 1 мільярд 745 мільйонів гривень податкових платежів

08 авг, 12:10

У січні-липні 2016 року платники податків Дарницького району столиці спрямували до бюджетів усіх рівнів 1,7 мільярда гривень податкових платежів. Це на 30,7 відсотка більше проти аналогічного періоду торік, – проінформувала представників районних ЗМІ в. о. начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Олена Антіпова.
Під час брифінгу Олена Валентинівна повідомила, що протягом семи місяців 2016 року всього до Державного бюджету Дарницькою ДПІ зібрано майже 1 038 млн. гривень, або 19,2 відсотка більше минулорічного показника. Тим часом місцевий бюджет району отримав 707,4 млн. гривень податкових платежів, що на 52,3 відсотка більше як у січні-липні минулого року.
В. о. начальника відмітила основні податки, які забезпечують надходження до бюджетів всіх рівнів:

 – Податок на додану вартість – 512,4 млн. грн.;
 – Податок на доходи фізичних осіб – 458,8 млн. грн.;
 – Податок на прибуток підприємств – 212,8 млн. грн..;
 – Єдиний податок з фізичних осіб – 175,6 млн. грн.;
 – Плата за землю з юридичних осіб – 163,8 млн. грн.;
Олена Антіпова користуючись нагодою, через представників мас-медіа подякувала сумлінним платникам податків Дарницького району за вчасну сплату платежів, адже стабільні надходження до бюджету вдається забезпечувати завдяки свідомому ставленню платників  до сплати податків.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209953.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua