Львівська залізниця: Ми працюємо у штатному режимі, однак просимо усіх пасажирів бути пильними і повідомляти нам про будь-які підозри щодо злочинних дій поблизу магістралей

09 авг, 08:45

У зв’язку з повідомленнями СБУ щодо попередження терактів на Львівській залізниці зазначаємо, що усі вокзали та станції магістралі працюють у штатному режимі, продаж квитків здійснюється в усіх касах, розклад руху поїздів не порушено.
  Разом з тим, Львівська магістраль звертається до усіх пасажирів з проханням бути пильними на об’єктах залізничної інфраструктури, у разі виявлення будь-яких підозрілих осіб, предметів чи речей відразу звертатися до працівників залізниці чи правоохоронців. Ми співпрацюємо з усіма причетними службами та органами, за потреби надаємо всебічну допомогу у проведенні оперативних та слідчих дій.
Довідково. За повідомленням прес-центру Служби безпеки України, підрив на трьох ділянках міжнародних залізничних сполучень попередила Служба безпеки України на Львівщині. У результаті спецоперації оперативники виявили та затримали п’ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від обласного центру.
Один з терористів був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався чинити опір і відкрив стрільбу. В результаті поранено одного із співробітників СБ України. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника. Наразі життю офіцера СБУ та терориста нічого не загрожує.
Під час проведення обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення, зокрема: гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД–5,  п’ять кілограмів вибухівки марки IХ 25 та 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість набоїв різного калібру.
Тривають обшуки та інші невідкладні слідчі дії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/209984.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua