Форму розрахунку податку на прибуток нерезидента змінено

10 авг, 12:13

З 29 липня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 13 червня 2016 року № 544 «Про затвердження форм та Порядку розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво».
Даним наказом затверджено:
- розрахунку податку на прибуток нерезидента, який провадить діяльність на території України через постійне представництво, на підставі складення окремого балансу фінансово-господарської діяльності;
- форму розрахунку податку на прибуток постійного представництва нерезидента, визначеного шляхом застосування до суми отриманого доходу коефіцієнта 0,7;
- порядок розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво.
Крім того, визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства фінансів України від 25 червня 2013 року № 610 «Про затвердження форм та Порядку розрахунку податкових зобов'язань з податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво».
Додатково повідомляємо, що з опублікованим текстом Наказ № 544  Ви можете ознайомитись в газеті  «Офіційний вісник України» № 57 від 29 липня 2016 року.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210077.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua