Львівська залізниця уже понад рік здійснює закупівлі через систему ProZorro

11 авг, 13:56

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», із 1 квітня 2016 року регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» здійснює усі надпорогові закупівлі (понад 1 млн грн. для товарів та послуг і понад 5 млн грн. для робіт) через систему ProZorro. Залізничники почали користуватись електронним майданчиком ще у липні 2015 року, а станом на початок серпня через онлайн систему регіональна філія «Львівська залізниця» провела 303 надпорогові процедури закупівель товарів, послуг та робіт і уклала договори із постачальниками на загальну суму понад 51 млн 644 тис грн.
 Окрім того, наказом начальника регіональної філії про порядок закупівель встановлено, що допорогові закупівлі (менше 1 млн грн. для товарів та послуг та менше 5 млн грн. для робіт) також проводяться через електронну систему ProZorro. Так, від липня 2015 року і до сьогодні Львівська магістраль здійснила 373 процедури допорогових закупівель через електронний майданчик.
«Регіональна філія «Львівська залізниця» ретельно готує кожну закупівлю. Ми завжди діємо виключно у рамках закону і відчуваємо суттєві переваги електронних майданчиків, які дають змогу закуповувати потрібні товарно-матеріальні цінності за найкращими цінами та забезпечити чесну конкуренцію для усіх учасників торгів», — зазначає в.о. начальника Львівської магістралі Іван Груник.
Додамо, з 1 квітня 2016 року на електронні публічні закупівлі через систему ProZorro усі свої надпорогові тендери перевели центральні органи влади, великі державні підприємства і природні монополісти, в тому числі і регіональна філія «Львівська залізниця».
Завдяки електронній системі введений зрозумілий та публічний процес вибору переможця, адже будь-який учасник торгів у режимі онлайн може подивитись, які компанії брали участь та онлайн подати скаргу, система надає повний доступ до комерційних пропозицій всіх учасників та ходу торгів, а також надається повна інформація про товар, послугу або роботи переможця, включно з укладеним договором.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210131.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua