Більше 1 млрд. грн. сплатили платники податків Західно-Донбаської ОДПІ за січень – липень 2016 року

11 авг, 14:01

          Про це повідомив  начальник Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області Віктор Ковальчук. Він відзначив, що за сім місяців поточного року платники податків, які обслуговуються Західно-Донбаською ОДПІ сплатили до зведеного бюджету 1085,5 млн. грн. податків і зборів. Державна скарбниця отримала 436,4 млн. гривень. Місцева скарбниця поповнилась на 649,1 млн. гривень.
Також керівник проінформував, що до державної казни найбільше сплачено податку на доходи фізичних осіб – 139,8 млн. грн., податку на додану вартість – 127,0 млн. грн., податку на прибуток підприємств – 20,1 млн. гривень.
Місцева казна найбільшим чином поповнилась за рахунок бюджетоформуючих надходжень: податку на доходи фізичних осіб – 419,3 млн. грн., плати за землю – 82,7 млн. грн..та єдиного податку -  54,7 млн. гривень.
Окрім зазначеного вище, надходження єдиного соціального внеску, які забезпечують соціальні гарантії держави та надійний захист громадян, склали 285,6 млн. гривень.
Начальник інспекції переконаний, що позитивна динаміка зростання показників бюджетних надходжень відбувається завдяки сумлінності платників податків, постійному удосконаленню інструментів адміністрування податкових платежів, впровадженню нових та оновленню діючих електронних сервісів від фіскальної служби.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210133.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua