За результатами перевірок 37 перевізників зареєстрували підприємницьку діяльність

16 авг, 11:23

З початку поточного року ГУ ДФС у Дніпропетровській області від управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області отримано 63 матеріали перевірок  щодо виявлених фактів порушень перевізниками Дніпропетровської області при наданні послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом. Значна кількість таких перевезень здійснюється  перевізниками, які не є суб’єктами господарювання, не отримали відповідну ліцензію, використовують працю неоформлених найманих працівників та не сплачують до бюджету відповідні податки та збори. Пасажири, яким надають послуги з перевезення такі перевізники - порушники, піддаються небезпеці та ризику.
Отримані від управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області матеріали перевірок  ГУ ДФС направляються  до  державних податкових інспекцій області  (за податковою адресою перевізників) для вжиття заходів реагування в межах повноважень органів державної фіскальної служби.
За результатами відпрацювання державними податковими інспекціями матеріалів перевірок управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області  37  перевізників зареєстрували  підприємницьку діяльність та оформили трудові відносини із 51 найманою особою.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210271.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua