Донеччина: на відновлення української армії перераховано понад 271 млн. гривень

23 авг, 12:11

Саме таку суму військового збору спрямували мешканці Донеччини на підтримку обороноздатності держави. Цьогорічні надходження військового збору на 41,5 млн. грн. або на 18% перевищують показники 2015 року.
Надходження коштів від платників Донецької області на підтримку української армії постійно зростають. Так, середньомісячний показник надходжень за 2015 рік становить 32,8 млн. грн., то вже у 2016 році середньомісячні надходження зросли на 6 млн. грн. та склали 38,8 млн. гривень.
Позитивна динаміка надходжень передусім зумовлена завдяки сумлінній сплаті податків та підвищенню розміру мінімальних заробітних плат. Крім того, значну роль зіграли заходи, спрямовані на легалізацію ринку праці та протидію виплатам неофіційних заробітних плат.
Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходи, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низку інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210526.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua