Дарницькі платники за січень - липень 2016 року сплатили понад 44 мільйони гривень на обороноздатність України

26 авг, 15:03

За січень - липень 2016 року платники Дарницького району м. Києва сплатили до Державного бюджету 44 335,4 тис. грн. військового збору. У порівнянні з минулорічним показником за 7 місяців цього року значно підвищився рівень сплати військового збору, а саме збільшився на 34,4 відсотка.
Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи, визначені ст. 163 Податкового кодексу України. Платниками збору є фізичні особи - резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи - нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.
Тобто, для резидента об’єктом оподаткування збором є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання); іноземні доходи, отримані з джерел за межами України. Об’єктом оподаткування нерезидента є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід з джерела його походження в Україні; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання).
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210638.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua