Кількість послуг, що надані столичними Центрами обслуговування платників перевищує 1,5 мільйони

26 авг, 15:20

Як зазначають фахівці столичного фіскального відомства, за 7 місяців поточного року кількість наданих послуг центрами обслуговування платників склала понад 1,5 млн. Із зазначеної кількості більше 220 тис. становлять адміністративні послуги, а понад 200 тис. – консультаційні.
Так, за січень-липень поточного року платникам було видано більше 32 тисяч сертифікатів електронного цифрового підпису. Також, у зазначений період, понад 33 тис. громадян отримали довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Окрім того, було видано понад 58 тис. карток платника податків.
Слід зауважити, що понад 19 тис. платників отримали чи продовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами. Більше 19 тис. громадян здійснили реєстрацію «єдинщиками», а понад 21 тис. платників отримали витяги з реєстру платників єдиного податку.
Також, за січень-липень 2016 року більше ніж 7 тис. суб’єктів господарської діяльності скористались послугами з реєстрації РРО. У ЦОПах столичних податкових понад 32 тис. суб’єктів господарської діяльності здійснили реєстрацію книжок обліку розрахункових операцій.
Шановні платники, ознайомитися з інформацією щодо режиму роботи та координат столичних Центрів обслуговування платників можна у відповідному банері на субсайті ГУ ДФС у м. Києві. Ми завжди до ваших послуг!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210653.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua