Платникам податків – юридичним особам, у випадку перейменування вулиць, потрібно змінити податкову адресу

30 авг, 11:09

На виконання вимог Закону України від 09.04.2015 року №317-VIII «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди та їхньої символіки»  (далі – Закон), юридичні особи зобов’язані протягом одного місяця з дня набрання чинності цим Законом, при зміні податкової адреси або місцезнаходження, у зв’язку з перейменування вулиць, привести свої установчі документи у відповідність із вимогами Закону.
У разі виникнення змін у відомостях про юридичну особу, які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, зокрема, щодо її місцезнаходження, платник повинен подати до державного реєстратора відповідні документи для проведення державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу.
Якщо відбулися зміни у відомостях про об'єкт оподаткування, зокрема, місцезнаходження, платник податків надає до контролюючого органу за основним місцем обліку заяву, за встановленим зразком, із оновленою інформацією про об'єкт оподаткування, щодо якого відбулися зміни.
Платниками єдиного податку зазначена заява подається разом з податковою декларацією за податковий (звітний) період, у якому відбулися такі зміни.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210731.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua