Надходження до бюджету єдиного соціального внеску

30 авг, 11:10

За січень-серпень  поточного року від роботодавців  Кіровського району м.Дніпропетровська отримано 674,9 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Виконання індикативного показника склало 105 %. Додатково надійшло 31,9 млн.гривень.
  Завдяки своєчасній сплаті єдиного соціального внеску громадянам гарантується право на соціальний захист.  Зокрема захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші  виплати.
 Нагадуємо, що відповідно до Закону України від 24.12.2015 р. № 909 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» з 1 січня 2016 року відмінено класи професійного ризику, а загальну ставку нарахування єдиного соціального внеску знижено до 22% .
 Виключення складає тільки зменшена ставка ЄСВ на зарплату інвалідів для підприємств 8,41% та підприємств всеукраїнських громадських організацій інвалідів – вони не змінилися.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210732.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua