Про надання послуг платникам та про електронні сервіси державної фіскальної служби під час тренінгу для внутрішньо переміщених осіб

30 авг, 12:28

Днями, 26 серпня 2016 року, відбувся тренінг для підприємців із числа внутрішньо переміщених осіб на тему: «Бізнес-інтеграція внутрішньо переміщених осіб у Дніпропетровській області» за участю начальника управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипової.
Учасникам тренінгу доведено широкий спектр інформаційних, консультативних і адміністративних послуг для платників, що надаються центрами обслуговування платників державних податкових інспекцій області, а також інформація про електронні сервіси Державної фіскальної служби України.
Також, враховуючи переваги електронного документообігу та визначені законодавством випадки надання звітності, винятково, в електронному вигляді, проінформовано щодо використання зареєстрованого в установленому порядку електронного цифрового підпису (ЕЦП).
В даний час одержати безкоштовно ключі ЕЦП можна у пунктах реєстрації користувачів акредитованого центру сертифікації ключів при ГУ ДФС у Дніпропетровській області.
За словами Манушак Осипової: «Робота органів Державної фіскальної служби усіх рівнів направлена на прозорі і партнерські відносини з платниками податків. Кожен платник повинен бути упевнений, що наша служба – це партнер бізнесу, сервісна служба. Процеси адміністрування та електронні сервіси, що надаються платникам, стосуються, як великих холдингів, так і середнього бізнесу та окремих підприємців. У цьому – суть усіх реформ, що проводяться у фіскальній службі протягом останніх років. Основне завдання реформ органів ДФС – повне перетворення з контролюючого органу у сервісну службу. Розвиток сервісів для платників податків – одна з важливих задач, визначених ДФС України».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210740.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua