ДП «Артемсіль» відвантажило 20 тисяч тонн солі для Облавтодорів

31 авг, 14:49

За 16 днів серпня ДП «Артемсіль» поставило 20 тисяч тонн солі для Облавтодорів.

З 15 серпня 2016 року солевидобувне підприємство розпочало  відвантаження солі дорожнім організаціям. Згідно з заявками, до грудня 2016 року 24 Облавтодори планують придбати понад 100 тисяч тонн солі для посипання доріг. Станом на 31 серпня 2016 року вже відвантажено близько 20 тисяч тонн, що становить майже 20% від загального обсягу заявок.
Дані поставки здійснюються в рамках виконання умов Меморандуму про співпрацю між ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ДП «Артемсіль» та ПАТ «Українська залізниця», який було підписано 5 серпня 2016 року. Метою даного меморандуму є спільне взаємовигідне співробітництво для виконання державних завдань по підготовці дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 року, а також встановлення партнерських відносин і захист інтересів один одного.
«Підприємство готове повністю виконати свої зобов'язання перед партнерами. Наші виробничі потужності дозволяють видобути і відвантажити необхідний обсяг продукції у встановлені терміни. Ми сподіваємося на виконання своїх умов і іншими сторонами угоди», - зазначив в.о. директора ДП «Артемсіль» Володимир Доля.
Нагадаємо, що сторони зобов'язані співпрацювати в сфері поставок солі, послуг перевезення, забезпечення вагонами, вирішення питань своєчасної оплати за поставлену сіль.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/210822.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua