Протягом восьми місяців 2016 року суб’єкти господарювання Солом’янського району сплатили до місцевого бюджету майже 249,8 млн. грн. єдиного податку

06 сен, 12:25

«Протягом січня-серпня 2016 року суб’єкти господарювання Солом’янського району, які здійснюють діяльність на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, сплатили до місцевого бюджету 249,8 млн. грн. єдиного податку»- відзначила в.о. заступника  начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві Юлія Олексіївна Олійник під час прес-конференції  для представників районних ЗМІ.
Зокрема, юридичні особи поповнили бюджет майже на 66,9млн. грн., а фізичні особи-підприємці – на 182,8 млн. грн.
 Нагадаємо, що відповідно до п.п. 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 ПКУ суб’єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм ПКУ, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб’єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211012.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua