Оперативниками столичної фіскальної служби на Житомирщині вилучено близько 200 тисяч літрів дизельного пального невідомого походження

07 сен, 13:14

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.
 За його словами, в рамках операції «Акциз-2016» та під час досудового розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ст. 27, 205, 366 та 212 Кримінального кодексу України, в одному з районних центрів Житомирської області згідно рішення суду було проведено обшук на території нафтосховища. Дане нафтосховище належить одному з комерційних підприємств області, яке займається оптовою торгівлею паливно-мастильними матеріалами.
 Під час проведення заходів було виявлено та вилучено майже 200 тисяч літрів дизельного пального невідомого походження і сумнівної якості вартістю 3,7 мільйона гривень, а також обладнання насосної станції вартістю 200 тисяч гривень. Загальна вартість вилученого майна становить майже чотири мільйони гривень.
 Відібрані зразки пального направлені для проведення експертизи щодо встановлення їх відповідності вимогам ДСТУ 4840:2007 «Паливо дизельне підвищеної якості».
 Слідчі дії тривають.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211074.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua