Платниками Дарницького району за 8 місяців 2016 року сплачено понад 2 мільярди гривень податків, зборів та платежів

09 сен, 12:51

Нещодавно в ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся брифінг в. о. начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Олени Антіпової  для представників районних ЗМІ.
За словами Олени Валентинівни  платниками податків Дарницького району м.Києва до Зведеного бюджету сплачено більше ніж 2 млрд. 46 млн. грн. З них тільки у серпні цього року надійшло майже 177 млн.
До Державного бюджету за січень-серпень поточного року надійшло 1 214,9 млн. грн. В розрізі основних податків до Держбюджету надійшло:
- ПДВ – 595,5 млн. грн.;
- ПДФО – 321,7 млн. грн.;
- податку на прибуток підприємств – 234 млн. грн.;
- військового збору – 50,6 млн. грн.
Також, Олена Валентинівна зазначила, що  Місцевий бюджет району за вісім місяців 2016 року отримав 831 млн. грн.. податків, зборів, та обов’язкових платежів,  найбільші надходження спостерігаються по наступних платежах:
- єдиний податок з фізичних осіб – 215,9 млн. грн.;
- ПДФО – 204,3 млн. грн.;
- плата за землю з юридичних осіб – 188,4 млн. грн.;
- акцизний податок з торгівлі підакцизних товарів – 105,1 млн. грн.
Також Олена Валентинівна зауважила, що з початку року надійшло 563 млн. грн. єдиного соціального внеску, з яких 70 млн. грн. було сплачено у серпні.
Окрім того Олена Антіпова повідомила, що ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві створює максимально комфортні умови для обслуговування платників податків. Саме від наших платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця, тому налагодження партнерських стосунків між платниками податків та органами фіскальної служби є запорукою виконання поставлених державою завдань .
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211162.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua