Студенти КНТЕУ завітали до податкової інспекції на «День відкритих дверей»

09 сен, 12:51

Днями до ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві на «День відкритих дверей» завітали студенти Київського національного торговельно-економічного університету.
Студентам було влаштовано екскурсію приміщенням інспекції, під час якої вони могли ознайомитись із структурою податкової інспекції, її функціями та показниками роботи.
Знайомство з податковою інспекцією студенти розпочали з відвідування Центу обслуговування платників (ЦОП). Завідувач сектору організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг Валентин Фесенко розповів про роботу ЦОП , в якому створені комфортні умови для співпраці працівників інспекції з представниками бізнесу та громадянами, а в свою чергу відвідувачі мають можливість отримати широкий спектр послуг. А також, учасники дізналися про електронні сервіси фіскальної служби та акредитований центр сертифікації ключів, де абсолютно безкоштовно можна отримати ключі електронного цифрового підпису.
Далі начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Світлана Малій ознайомила молодь з щоденною роботою податківців, а також розповіла про системи оподаткування, про ставки та терміни сплати податків.
Особливу увагу було приділено роз’ясненню нововведень податкового законодавства у 2016 році та про негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах».
В залі засідань студенти мали змогу поспілкуватись з керівництвом інспекції, а саме: з в. о. начальника Оленою Антіповою та її заступником Максимом Рубаном. Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу, під час якого кожен отримав відповіді на всі свої питання.
«Приємно відзначити, що молоде покоління виявляє неабиякий інтерес до роботи фіскальної служби, а деякі зі студентів можливо і замислились над обранням у майбутньому професії податківця» - підкреслила Олена Антіпова.
На завершення студенти університету подякували фахівцям Дарницької ДПІ за корисну та пізнавальну екскурсію, а податківці побажали студентам бути успішними, досягати омріяної мети, щоб у майбутньому стати гідними громадянами і сумлінними платниками податків.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211163.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua