Фіскальною службою столиці скеровано до суду кримінальне провадження відносно посадовців мережі пункту обміну валют

15 сен, 08:48

За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковника податкової міліції Ігоря Скорохода, днями слідчим управлінням фінансових розслідувань столичної фіскальної служби поставлено крапку у ще одному резонансному кримінальному провадженні.
 Нагадаємо, у серпні 2015-го року під час спільних з прокуратурою слідчих дій у кримінальному провадженні щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах в одному із житлових приміщень у Дніпровському районі м.Києва були вилучені готівкові грошові кошти у розмірі близько 4 мільйонів доларів США та понад 10 мільйонів гривень, на які згідно рішення суду було накладено арешт.
 Більше року тривало досудове розслідування, під час якого в ході документальної перевірки було встановлено, що завдяки не відображенню у звітності значної частини проведених валюто-обмінних операцій до бюджету не надійшло близько 14 мільйонів гривень податку на прибуток.
 Наразі донарахована сума податку  у повному обсязі сплачена та надійшла до бюджету, а кримінальне провадження направлено до суду для звільнення винних від кримінального покарання згідно з ч.4 ст.212 КК України у зв’язку з повним відшкодуванням завданих державі збитків.

Инф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211335.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua