У Дніпропетровській області з початку року офіційно працевлаштовано більше 9 тисяч осіб

15 сен, 13:16

12 вересня в медіа-центрі "Мост-Днепр" відбулася прес-конференція на тему: "Легалізація трудових правовідносин та відповідальність роботодавців під час виплати заробітної плати "в конвертах" за участі заступника начальника управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ігора Шевченка.
За його словами: "З початку року у Дніпропетровській області легалізовано більше 9 тис. найманих співробітників, серед яких  600 – легалізовано у серпні. У IІ кварталі п.р. налічується близько 1161 підприємств - "мінімізаторів" по виплаті заробітної плати, що на 77 підприємств менше, ніж у I кварталі п.р. За результатами спільно проведених заходів з органами місцевого самоврядування з питання підвищення рівня заробітної плати заслуховували керівники 704 підприємств, внаслідок чого 702 керівники підвищили заробітну плату, забезпечивши додатково надходження до бюджету податку на доходи фізичних осіб 2,4 мільйонів гривень та єдиного внеску – 3,3 мільйонів гривень. Також, за результатами проведеної роботи керівники 2,4 тис. підприємств підняли рівень заробітної плати, та додатково надійшло до бюджету понад 3,7 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску – 4,9 мільйонів гривень".
Податок на доходи фізичних осіб є одним з основних податків та формує кошик місцевих бюджетів. За 8 місяців поточного року до бюджету мобілізовано більше 6 мільярдів 74 мільйонів гривень, що на 1,8 мільйонів гривень більше у порівнянні з минулим роком.
 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211362.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua