За результатами аналізу документів на отримання публічної інформації ГУ ДФС Києва розглянуто понад 140 запитів

19 сен, 08:40

Загалом, за 8 місяців поточного року столичне управління фіскального відомства забезпечило розгляд 183 документів відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Із зазначеної кількості – 141 запит на отримання публічної інформації та 42 документи, що містять посилання на норми Закону, але за змістом є зверненням щодо надання консультації з питань практичного використання окремих норм податкового законодавства.
Більша частина запитів, а саме 70 – надійшли від юридичних осіб, 63 – від фізичних осіб, ще 8 запитів – від представників ЗМІ.
За результатами розгляду на 73 запити надано змістовні відповіді та 43 запити перенаправлено належним розпорядникам інформації. У 25 випадках у наданні інформації відмовлено згідно з чинним законодавством.
Нагадуємо, всю необхідну інформацію щодо запитів на отримання доступу до публічної інформації, розпорядником якої є столичне управління фіскальної служби та його територіальні органи у м. Києві, можна отримати на субсайті ГУ ДФС у м. Києві у рубриці «Публічна інформація».  


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211410.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua