На Донеччині в рамках операції «Акциз-2016» вилучено пально-мастильні матеріали на суму понад 1 млн. гривень

19 сен, 08:51

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2016», направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.
 Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань спільно з оперативним управлінням ГУ ДФС у Донецькій області в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), проведено заходи, спрямовані на викриття фактів незаконного обігу пально-мастильних матеріалів на території обслуговування.
За результатами проведених заходів встановлено факт реалізації неякісних пально-мастильних матеріалів з ознаками фальсифікації на 5 АЗС на території Донецької області.
В ході проведених обшуків на 5 АЗС виявлено та вилучено 37,2 тонн  бензину та 12 тонн дизельного пального на загальну суму                                               1 млн. 80 тис. гривень.
Слідство триває.
ГУ ДФС у  Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211416.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua