Про розгляд письмових запитів на публічну інформацію

11 окт, 08:46

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві організовано та скоординовано роботу з надання публічної інформації, в тому числі попереднє опрацювання, аналіз, систематизація, консультація та контроль за виконанням структурними підрозділами ДПІ Закону України від 13.01.2011  № 2939-VІ «Про доступ до публічної інформації».
Так, за січень - вересень 2016 року надійшло 162 запити про надання публічної інформації, із них: 123 від юридичних осіб, 39 – від фізичних осіб; 99 ЗПІ надійшло поштою, 13 – електронною поштою, 50 - особисто від запитувача, що на 54 запити більше в порівнянні з кількістю ЗПІ за січень - вересень 2015 ріку, що пояснюється покращенням роботи ДПІ в напрямку відкритого спілкування з громадянами та суб'єктами господарської діяльності.
Запити стосувались актів перевірок, договорів про визнання електронних документів, щодо сплати податків, податкового компромісу інформації про юридичних осіб, банківських рахунків, щодо облікових даних, податкової заборгованості, податкових декларацій, залишку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування, повернення надміру сплачених коштів.
 На всі запити надані вичерпні відповіді у законодавчо встановлені терміни. У 28 випадках у наданні інформації відмовлено відповідно до ст. 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації", на 96 запитів надані відповіді, 38 – передане за належністю.
З інформацією щодо форми запиту на публічну інформацію та порядку її подання можна ознайомитися на суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві.

ДПІ У Шевченківському районі ГУ ДФСу м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211887.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua