Сервіс ДФС України «Пульс» працює цілодобово

11 окт, 08:48

Антикорупційний сервіс «Пульс» - це гаряча телефонна лінія, за якою платники податків мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників фіскальної служби та митниці. Повідомляти можна цілодобово за номером: (044)284-00-07.
З початку 2016 року на антикорупційний сервіс «Пульс» до ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві надійшло 230 інформаційних запитів, що на 143 звернення менше в порівнянні з відповідним періодом 2015 року.
Найбільше запитувачів турбували питання щодо звітності та реєстрації податкових накладних –  177 запитів, щодо роботи органів ДФС – 32, відшкодування з бюджету податку на додану вартість - 10, щодо роботи ЦОП  та корупційних дій по 4 запити тощо.
Кожен запитувач обов’язково отримав зворотну відповідь від фахівців ДПІ разом з інформацією про вжиті заходи. Всі звернення, які надійшли до ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, були опрацьовані без порушення термінів.
Основними завданнями податкової інспекції при опрацюванні звернень залишається оперативність, неупередженість та недопущення формального підходу у вирішенні питань платників.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211889.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua