Надлишкові «квадратні метри» поповнили скарбницю на 5 млн. грн.

11 окт, 14:52

Таку суму податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки сплатили з початку поточного року власники  об’єктів житлової та  нежитлової нерухомості Кіровського району – фізичні та юридичні особи, у володінні яких перебуває майно, що підлягає оподаткуванню. Це на  2,8 мільйона гривень  більше  порівняно з  показниками  надходжень минулого року – інформують фахівці управління доходів  і зборів з фізичних осіб ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська.
Загалом, юридичні особи спрямували до бюджету свою долю за надлишкові метри у розмірі понад 4,6 млн. грн., дещо менше – 0,4 млн. грн. сплатили фізичні особи.
Водночас, у фіскальній службі району  зауважують, термін сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для громадян вже завершився та не всі  вчасно сплатили податок.
Проте особи, які були тривалий час у відпустці або просто забули, можуть звернутися з письмовою заявою до органів ДФС за місцем проживання (реєстрації) для проведення звірки даних щодо об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності платника податку; розміру загальної площі об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності платника податку; права на користування пільгою із сплати податку; розміру ставки податку; нарахованої суми податку (п.п. 266.7.3 п. 266.7 ст. 266 ПКУ) – наголошують у фіскальній службі району.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/211923.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua