Про особливості оподаткування неприбуткових організацій на семінарі

21 окт, 11:55

В ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві проведено черговий семінар для бухгалтерів неприбуткових установ та організацій на тему: «Оподаткування неприбуткових установ та організацій. Зміни в податковому законодавстві». Наразі  такі семінари для неприбуткових організацій проводяться фахівцями інспекції щосереди.
Начальник відділу адміністрування податку на прибуток управління податків і зборів з юридичних осіб ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Наталія Кольга розповіла про всі нововведення для зазначеної категорії платників. Обговорили питання останніх змін до Податкового кодексу України. Зокрема, норми Постанови Кабінету міністрів України від 13.07.2016 року №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру».
Учасники семінару отримали відповіді на актуальні питання та практичні поради застосування податкового законодавства.
Запрошуємо представників неприбуткових установ та організацій на безкоштовні семінари щосереди об 11.00 годині до приміщення ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві по вул. Кошиця, 3.
З питань реєстрації та участі у семінарі необхідно звертатись за телефонами: 596-60-83, 596-60-10.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212246.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua