До місцевого бюджету надійшло 72,4 мільйони гривень єдиного податку від платників Західно-Донбаської ОДПІ

21 окт, 12:50

За словами заступника начальника Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ольги Радіонової, саме таку суму спрямували спрощенці до місцевої казни впродовж дев’яти  місяців поточного року. При цьому фактичні надходження єдиного податку за січень – вересень 2016 року на 12,5 млн. грн. (або на 20,8 %) перевищили розрахункові очікування.
Cеред платників податків, що використовують спрощену систему оподаткування, значну питому вагу – 44,6 млн. грн. єдиного податку сплатили підприємства. Підприємці – фізичні особи з початку року спрямували до бюджету 27,8 млн. грн. цього податку.
Нагадуємо платникам податків про можливість користування сервісом «Реєстр платників ЄП», розміщеним на офіційному веб-порталі ДФС. Електронний сервіс «Реєстр платників єдиного податку» розміщений на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС (www sfs.gov.ua) у режимі «Інформація з реєстрів» відкритої частини електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (оновлена версія), а також у вкладці «Інформація з реєстрів» в меню електронних сервісів на головній сторінці веб-порталу ДФС. Для перевірки даних про взяття на облік платників податків достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією та номером паспорта) або найменуванням платника податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212254.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua