Надходження єдиного податку протягом 2016 року склали понад 50 млн. грн

01 ноя, 08:15

Протягом  2016 року кіровські підприємці – спрощенці сплатили до місцевих бюджетів 54,2 мільйона гривень єдиного податку. Це на18  відсотків більше проти аналогічного періоду минулого року.
Як свідчить аналітика, найбільший ріст у сплаті єдиного податку наразі демонструють юридичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Вони поповнили бюджети  на 19,6 мільйона гривень, що на 18 відсотка більше проти минулорічних показників. Фізичні особи – підприємці з початку року сплатили 34,6 мільйона гривень єдиного податку, що на 17 відсотки більше, як торік.
«Загалом позитивна динаміка, що характеризує сплату єдиного податку у Кіровському районі  протягом кількох років поспіль, дозволяє  впевнено прогнозувати стабільність надходжень з єдиного податку на перспективу. Зі свого боку фахівці ДПІ вживають усіх заходів з тим, щоб роз’яснити представникам бізнесу особливості застосування спрощеної системи, надають якісну консультаційну допомогу під час заповнення і подання звітності», - зазначає заступник начальника ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська  Євгенія Самсоненко.
 В ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська  наголошують, що лише повна легалізація підприємницької діяльності гарантує місцевому самоврядуванню відповідні надходження в бюджет.
«Як  органи ДФС, так і місцева влада повинні дбати про те, щоб всі суб’єкти господарювання, котрі здійснюють підприємницьку діяльність, мали офіційну державну реєстрацію. Саме так ми забезпечимо не лише податкові надходження, а й створимо платникам податків рівноцінні умови для конкуренції», - підкреслила Євгенія Самсоненко


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212576.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua