В Дарницькому районі м. Києва фахівці податкової інспекції взяли участь у засіданні «круглого столу»

01 ноя, 08:28

Нещодавно фахівці ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Практичне втілення національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Дарницькому районі». Відбувся даний захід в Дарницькій районній в м. Києві державній адміністрації, організатором якого виступила Громадська рада при Дарницькій РДА за участі Голови Богдана Назаренко.
В обговоренні взяли участь представники Управління юстиції Дарницького району, відділу з питань державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Дарницької РДА, ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві та члени громадських організацій, благодійних фондів, асоціацій, профспілок та ОСББ.
Учасники засідання розглянули основні аспекти законодавчого регулювання діяльності неприбуткових установ та організацій.
Про зміни в податковому законодавстві, зокрема, норми Постанови Кабінету міністрів України від 13.07.2016 року №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру» доповіла начальник відділу адміністрування податку на прибуток управління податків і зборів з юридичних осіб ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Наталія Кольга.
Зустріч пройшла в режимі діалогу, під час якої обговорили ряд проблемних питань, що виникають у практичній реалізації процесу перереєстрації  організацій.
«Переконана, що такі зустрічі державних службовців з представниками громадськості – це та форма спілкування, яка забезпечує зворотній зв’язок з представниками громадянського суспільства, що дає можливість попередити проблему, вислухати пропозиції і питання господарюючих суб’єктів, почути один одного та з’ясувати оптимальні шляхи співробітництва», - підсумувала начальник відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань управління державної реєстрації головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталіна Клапцуняк.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212591.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua