На Дніпропетровщині платники через Центри обслуговування отримують послуги за 24 напрямками

04 ноя, 14:00

Днями, в прес-центрі - агентства Мост-Днепр відбулася прес - конференція начальника управління обслуговування платників ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олени Ярової на тему: «Надання послуг в Центрах обслуговування платників».

Олена Ярова зазначила, що завдання платників податків вчасно і в повному обсязі сплачувати податки, а завдання фіскальної служби створювати і обслуговувати сервіси, за допомогою яких це можна зробити швидко і якісно.

«На сьогоднішній день у Дніпропетровській області працюють 36 центрів обслуговування платників податків. З них - 14 при головних офісах ДФС і 22 - при відділеннях. В них працюють 304 фахівця різних напрямків. В центрах можна отримати інформаційні, консультаційні та адміністративні послуги (24 напрямки). Також, в центрах встановлено комп'ютерну техніку, за допомогою якої платники можуть створити і подати звіти.

У Дніпропетровській області зареєстровано 265 тис. платників податків юридичних та фізичних осіб - підприємців. Крім того, надаються послуги і фізичним особам, яких понад 3 млн. Всі зазначені категорії платників мають можливість своєчасно отримати послуги в центрах обслуговування», - зазначила Олена Ярова.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212750.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua