Апарат Північного офісу Держаудитслужби за 10 місяців 2016 року забезпечив відшкодування втрат майже на 31,3 млн грн

09 ноя, 14:59

Протягом січня – жовтня  2016 року фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів майже на 31,3 млн грн.
До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування втрат ресурсів на суму майже 1,5 млн грн.
За матеріалами контрольних заходів, а також за результатами участі фахівців апарату Північного офісу Держаудитслужби у перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 47 досудових розслідувань.
У 37 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такий захід впливу як зупинення операцій з бюджетними коштами; у 4-х випадках установам-розпорядникам бюджетних коштів зменшено бюджетні призначення/асигнування.
За порушення фінансової дисципліни 188 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 73 – до дисциплінарної, 4 – до матеріальної, 7 осіб звільнено з посад.
Матеріали 140 проведених контрольних заходів передано до правоохоронних органів.
За переданими матеріалами контрольних заходів вручено 3  письмових повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
До Державної служби фінансового моніторингу направлено
5 інформацій про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом на суму більш як 14,6 млн грн.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/212906.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua