Фахівці фіскальної служби Дніпропетровщини, разом з освітянами, готують майбутніх податківців

14 ноя, 12:28

Активну участь у довузівській підготовці майбутніх фахівців – фінансистів прийняли спеціалісти фіскальної служби Дніпропетровської області провівши освітній курс для школярів останніх класів фінансового ліцею та чотирьох шкіл міста Дніпро в Університеті митної справи і фінансів.
Заступник начальника управління податків і зборів з юридичних осіб Віталій Мироненко, в рамках освітньої програми: «Школа молодого податківця», розповів школярам і ліцеїстам про особливості податкової системи в Україні, її розвиток та про основні ставки податків і зборів.
Наприкінці виступу Віталія Мироненко було проведено невеличкий тренінг і опитування на тему: «Чи вважає молоде покоління вищу освіту необхідною складовою навчання?».
Риску підвів ліцеїст Давид Срібряний: «Є бізнес, і є державна служба, і вища освіта обов’язково знадобиться і там, і там. Ми розуміємо, що на людині, яка йде працювати на державну службу лежить відповідальність не лише за себе, але і за все суспільство, і лише вища освіта, в тому числі і фінансова, дозволить виконувати свої обов’язки».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213023.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua