НКЦПФР схвалила нову редакцію Порядку реєстрації випуску опціонних сертифікатів та проспекту їх емісії

23 ноя, 14:16

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на засіданні, яке відбулось 22 листопада 2016 року, схвалила нову редакцію «Порядку реєстрації випуску опціонних сертифікатів та проспекту їх емісії».

Документ розроблений з метою уніфікації нормативно-правових актів, які регулюють реєстраційні дії Комісії при випуску різних видів цінних паперів.

Зміни в цілому удосконалюють процедуру емісії опціонних сертифікатів, реєстрації їх випуску та проспекту емісії, а також змін до проспекту емісії, звіту про результати розміщення опціонних сертифікатів. В новій редакції розширюється перелік фінансової звітності, яка подається при емісії опціонних сертифікатів, в той же час вона дозволяє не подавати регулятору документи, які знаходяться в загальнодоступних базах даних.

Документ буде опубліковано на офіційному веб-сайті НКЦПФР в розділі «Проекти регуляторних актів» http://nssmc.gov.ua/law/projects для ознайомлення з ним учасників ринку і надання протягом 10 робочих днів своїх пропозицій та зауважень.

Після його прийняття попередня редакція документу, затверджена рішенням Комісії від 16.06.2009 року №572 «Про затвердження Порядку реєстрації випуску опціонних сертифікатів та проспекту їх емісії», буде визнана такою, що втратила чинність.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213353.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua