Завдяки операції «Урожай – 2016» до бюджетів Дніпропетровщини надійшло понад 37 млн. грн.

25 ноя, 12:09

Днями в прес-центрі інформаційного агентства «МОСТ-ДНЕПР» відбулася прес-конференція фахівця управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Лариси Воробйової на тему: «Результати проведення операції «Урожай – 2016».
Лариса Воробйова розповіла, що за результатами операції «Урожай – 2016» в Дніпропетровській області до бюджетів різних рівнів надійшло понад 37 млн. грн. податків і зборів.
В рамках операції «Урожай – 2016» проведено моніторинг 4000 виробників Дніпропетровської області. Серед них були відібрані підприємства, які мають особливі ризики. Це підприємства, де обробляються понад 1 тис. га з мінімальним залученням працівників, де виплачується мінімальна зарплата або мінімальні виплати за оренду паїв.
За результатами проведених заходів, з початку року зарплата в аграрній сфері зросла більш ніж у 22 тис. чоловік. Щомісячні надходження до бюджету збільшилися на 16 млн. грн. На період посівних і збиральних робіт легалізовано 5,5 тис. робітників із середньою зарплатою більше 3 тис. грн. До місцевих бюджетів надійшло близько 8 млн. грн.
«За наслідками перевірок 728 підприємств агропромислового комплексу порушення встановлені у 236 суб’єктів господарювання. Вони додатково сплатили до бюджету 29 млн. грн. По 6 підприємствам матеріали передані в органи прокуратури», – зазначила Лариса Воробйова.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213415.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua