Боротьба з податковими правопорушеннями - запорука своєчасного наповнення бюджету

28 ноя, 12:35

«Постійне надходження до бюджетів податків та інших обов’язкових платежів є важливим чинником належного функціонування держави, запорукою успішного соціального, економічного розвитку та добробуту, розвитку місцевого самоврядування громадян» - наголосила заступник начальника ДПІ – начальник управління податків і зборів з юридичних осіб Конашенко Тетяна  Вікторівна під час зустрічі з представниками бізнесу.
Проте не всі платники податків сумлінно виконують один із найголовніших обов’язків перед державою, вдаються до різних порушень податкового законодавства — від несвоєчасної сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету відповідного рівня до умисного ухилення від їх сплати. Один із шляхів наповнення бюджетів – це виявлення та руйнування наявних схем мінімізації податкових зобов’язань. Зокрема, це стосується припинення зловживань, які впроваджуються суб’єктами господарювання під час обрахування податку на додану вартість.
 З метою упередження порушень та для забезпечення безумовного дотримання вимог податкового законодавства фахівцями підрозділів аудиту ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська проводяться відповідні контрольно-перевірочні заходи. За результатами перевірок за 10 місяців 2016 року до бюджету надійшло донарахованих  сум 4,1млн грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213479.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua