Обізнаність платників податків – запорука уникнення помилок та порушень

05 дек, 12:46

ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська повідомляє,що насьогодні в усіх галузях законодавства  діє велика кількість нормативних актів, що часто завдає немалих клопотів з їх відстежуванням. Журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» стане вам у цьому найкращим помічником і порадником. Це офіційне видання Державної фіскальної служби України. На його сторінках передплатники мають змогу оперативно отримувати  новини щодо змін у податковому законодавстві.

Це інформація з перших вуст. Адже на його сторінках постійно публікуються консультації та коментарі фахівців Державної фіскальної служби України. В журналі ви зможете ознайомитись з матеріалами щодо принципів діяльності податкових та митних органів,  аналізу проблем оподаткування та бухгалтерського обліку, нормативними актами,  а також отримати ексклюзивну, цікаву та корисну інформацію.

Це видання допомагає як юридичним, так і фізичним особам – платникам податків. Користуються ним також і працівники органів ДФС.

Передплата офіційного видання ДФС дає змогу платникам податків уникати помилок в роботі та порушень законодавства. А для фіскального органу – це канал оперативного донесення офіційних роз’яснень законодавчих змін до платників податків.

Шановні платники податків! Передплативши Журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» ви заощадите свій час та будете надійно підковані в законодавчо-нормативному просторі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213700.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua