НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

05 дек, 13:13

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 01 грудня 2016 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про затвердження Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік

перенести розгляд питання

 

2. Про відмову у погодженні набуття Безлюбченком В.А. істотної участі у професійному учаснику фондового ринку - ТОВ КУА «Спагія»

прийнято рішення

3. Про відмову у погодженні набуття ТОВ «ЛІФЕРУНГ ЛТД» істотної участі у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «КУА «ГРУ ФОРС КОМПАНІ»

прийнято рішення

4. Про відмову у погодженні набуття Фатулою Т.В. істотної участі у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «КУА «ГРУ ФОРС КОМПАНІ»

прийнято рішення

5. Щодо скасування реєстрації випуску інвестиційних сертифікатів, проспекту емісії інвестиційних сертифікатів та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску інвестиційних сертифікатів ПАЙОВОГО НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ ЗАКРИТОГО ТИПУ   «ВЕСТРА - ФОНД»  ТОВ «КУА «ЮКРЕЙНІАН РІЕЛТІ ГРУП»

прийнято рішення

6. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій Товариства з обмеженою відповідальністю «Іпотечна компанія «Аркада-фонд» (серія AН), що пропонуються для публічного розміщення

прийнято рішення

7. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «КРЕДИТ ОПТИМА БАНК»

прийнято рішення

8. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Місто Банк»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213706.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua